Automobilio kompiuterinė diagnostika

Kompiuterinė diagnostika

Registracija

Šiuolaikinis automobilis yra ypatingai sudėtingas įrenginys, kurio stabilų darbą užtikrina patikimai funkcionuojantys mechanizmai ir sistemosAutomobilių gamintojai deda daug pastangų, kad jų automobilių elektroninių sistemų eksploatacija būtų patikima ir nepriekaištinga, tačiau atsiradus jų gedimams, būtina profesionalų pagalba.

Kompiuterinės diagnostikos dėka yra sėkmingai atliekamas elektroninės sistemos testavimas, randamos klaidos, užtikrinamas jų pašalinimas, nustatomos variklio, kėbulo bei važiuoklės gedimai. Šiuolaikinė diagnostika yra pajėgi nustatyti automobilių, pagamintų įvairiuose pasaulio kampeliuose, gedimus. Taigi, visai nesvarbu, kokios markės bei modelio automobilį vairuojate – gedimai bus nustatyti per trumpiausią laiko tarpą.

Kompiuterinė diagnostika – neatsiejama automobilių priežiūros dalis

Jos dėka automobiliai yra nuodugniai ir greitai įvertinami ir nustatomi galimi gedimų židiniai.

AUTOELEKTRIKAS atliks išsamią automobilio diagnostiką ir kitus reikiamus remonto darbus: 

  • Automatinės pavarų dėžės diagnostika
  • Kelių saugos sistemų ABS/ASR, ESP diagnostika ir remontas
  • Kompiuterinė automobilio diagnostika
  • Kompiuterinė benzininio variklio diagnostika
  • Kompiuterinė dyzelinio variklio diagnostika
  • Gedimų kodų (variklio klaidų) nuskaitymas ir ištrynimas

Kam reikalinga kompiuterinė diagnostika?

Profesionali kompiuterinė benzininio ir dyzelinio variklio diagnostika leidžia nustatyti automobilio gedimus greičiau. Elektroninės sistemos patikros pagalba aptinkamos klaidos bei gedimai, kuriuos lengviau pašalinti tiksliai nustačius. Nustatomi įvairūs važiuoklėskėbulo ir variklio gedimai. Užtikrinkite, jog jūsų automobilis veiktų be priekaištų. Patikėkite jį Autoserviso Autovela profesionalams, kurie efektyviai nustatys bei pašalins jūsų automobilio gedimus.

Jeigu jums reikalinga kompiuterinė benzininio ar dyzelinio variklio diagnostika, Autoserviso Autovela meistrai yra pasiruošę jums padėti.

Jeigu jūsų automobilį ištiko rimta problema, paprasčiausia ir greičiausia ją būtų išspręsti pasitelkus automobilių diagnostiką. Atliksime kruopščią ir išsamią automobilio įrangos patikrą.

Kvalifikuoti ir paslaugūs Autoserviso Autovela specialistai padės susidoroti su sudėtingais jūsų automobilio gedimais. Aukštos kvalifikacijos elektrikai bei aukštos kokybės testavimo įranga užtikrins, jog automobilis bus patikrintas teisingai.

Ilgametę patirtį sukaupę Autoserviso Autovela meistrai, kurie koja kojon žengia su naujausiomis technologijomis, ne tik nustatys automobilio gedimą, tačiau taip pat, jums leidus, pataisys jūsų automobilį. 

PASTEBĖJOTE GEDIMĄ AUTOMOBILIO ELEKTROS ĮRANGOJE ?

Nelaukite, kol automobilis sustos ir negalėsite tęsti kelionės – neatidėliokite remonto.

Ar jums reikalinga AUTOMOBILIO DIAGNOSTIKA IR REMONTAS?

Automobilio diagnostika ir remontas turi būti atliekamas tik specialistų būtent dėl jūsų pačių saugumo. Kompetentingi Autoserviso Autovela darbuotojai gali užtikrinti, jog automobilio diagnostika ir remontas vykdomas pasikliaujant naujausiomis technologijomis bei kokybiškomis autodetalėmis. 

Meistriškai atliekame automobilių kompiuterinę diagnostiką Autoservise Autovela Vilniuje ir Alytuje.

Automobilių remontas Vilniuje ir Alytuje Autoservisas Autovela  šių markių automobiliams:

Susisiekite su mumis jau dabar ir rezervuokite apžiūros laiką Vilniuje arba Alytuje

Leave a Reply