Starterio remontas

Registracija
Starterio remontas

Kada reikalingas starterių remontas?

Jūsų automobilio variklis nebeužsiveda? O galbūt pasukus automobilio užvedimo raktelį starteris neišleidžia jokio garso? Ar jūsų automobilio starteris labai lėtai suka variklį? Jeigu bet kuriame iš paminėtų atvejų aprašoma jums pažįstama situacija, problemą geriausiai išspręs savo srities specialistai. Autoservisas Autovela komanda yra pasiruošusi nustatyti gedimą bei efektyviai jį pašalinti.

Kas yra starteris?

Starteris – trumpalaikis pastovios srovės elektros variklis, skirtas automobilio vidaus degimo varikliui paleisti. Kokybiškas starteris ypač svarbus atšalus orams. Jei automobilyje netvarkinga akumuliatoriaus baterija ar laidai, sugedusi uždegimo spynelė arba nėra starterio apsaugos nuo purvo bei skysčių, svarbu pašalinti šiuos gedimus ir tik tuomet, jei reikalinga remontuoti starterį.

Kaip atliekamas profesionalus starterio remontas?

Remonto metu yra išardomas starteris, nustatomi gedimai ir visos dalys kruopščiai išvalomos. Guoliai ir tarpikliai pakeičiami naujais. Reguliariai remontuojant užsienio automobilių starterius yra pakeičiami šepetėliai, tam kad nesusigadintų inkaro kolektorius (dažniausia problema susidėvėjus šepetėliams). Pakeičiamos sugedusios (neveikiančios) detalės, starteris surenkamas ir patikrinamas.

Jeigu jums būtinas starterių remontas, kreipkitės į ilgametę patirtį sukaupusius Autoservisas Autovela meistrus. Jie išsiaiškins bei panaikins jums iškilusią problemą bei atsakys į visus rūpimus klausimus.

Susisiekite su mumis jau dabar ir rezervuokite apžiūros laiką Vilniuje arba Alytuje